Manusia Makan Bayi!?

Assalamualaikum,

Ini cite panas! Dalam sedar tak sedar, masih ada jugak cannibal kat dunia moden skang.  Sedap-sedap tgh google, tibe2 jumpe info yang agak 18SG! Ha, terus la nak post kat korang kan!  Tak tahula zaman 2010 nih ade lagi ke tak.  Tengok dari gambar pon, nampak macam lama.  tapi mungkin tak lame sangat kan? Dalam tahun 90 an.  Bagi saya masih baru lagi, sebab masa tuh, tak silap la kan, sume negara dah lame merdeka dah!  Ha, takde istilah ‘terpaksa’ ke pape jela!

Cite panas nih diimport dari Taiwan.  Ada hospital di Taiwan yang menjalankan berkemungkinan pasaran gelap.  Rasenye, memang pasaran gelap sebab kalau terang-terang, sah-sah kantoi.  Leh masuk jail sal melanggar Hak Asasi Manusia.  Hospital tuh menjalankan urusniaga menjual bayi atau janin yang sudah mati kepada ‘hantu-hantu’ yang kelaparan nih.  Reason dorang jual bayi nih sal untuk perubatan nak naikkan berahi.  Mungkin masalah suami isteri kot! tapi, beragakla kot ye pon! Tuh manusia tuh beb!  Harga bagi setiap janin atau bayi tersebut dalam lingkungan 50 – 70$ seunit!  Murah tuh!  Tapi nak diikotkan, even mati sekalipon, manusia tak leh nak cipta manusia taw!  Klon-klon pon sume kantoi!  Boleh lak dorang buat barang dagangan! gila ka pa??!!! kalau dibayar berjuta dolar sekalipon, manusia nih ciptaan terindah Allah.  Mana boleh! Takkan China dah miskin sangat sampai ada rakyat yang sanggup makan bayi?? Ha, korang tak caye ke? Mohla same2 kita tengok gambar2 di bawah ni!

Amaran : Jangan tengok kalau tak berani!

ha, tgk tuh! siap cuci tuh! nak siang!

nih lak, dah siap siang n potong! pasni leh masak!

Ko tgk! dia ratah macam dia makan peha ayam KFC ko taw x?? Nauzubillahi min zalik!!

Kepada pembaca, ambillah perhatian, pengajaran dan iktibar.  Manusia itu indah dan kitalah khalifah.  Takkan binatang yang nak mentadbir bumi?? fikir2kanla…

Ilalliqa’, Wassalam

~ by sunan89 on March 30, 2010.

6 Responses to “Manusia Makan Bayi!?”

  1. eeii geli aq!! errkk!

  2. superb giler.. hahahahah..

  3. kejam nyer manusia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: